Željko Popović

Željko Popović – panelist

Željko Popović diplomirani je politolog, konzultant i trener centra za razvoj ljudskih potencijala Educamix, s preko 25 godina iskustva rada u marketingu.

Aktivno je sudjelovao u rastu nekoliko uspješnih tvrtki: marketinške agencije McCann-Erickson kao account manager, Zagrebačke pivovare kao senior brand manager Ožujskog piva i pripadajućih sub-brandova, marketinške agencije Bruketa&Žinić kao izvršni direktor, na istoj funkciji u agencijama EP’64, ZOO agencija i Media7studio, te kao voditelj marketinga u logističkoj tvrtki eLog Adria i prehrambenoj tvrtki EuroCompany99. Sudjelovao je kao član radnih skupina na izradi studijskih programa “Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu” (Vern) i “Ekolog” (PMF) te na izradi programa “Voditelj zdravstvenog turizma” (Ambitio).

Kao netko tko je gotovo cijelu svoju karijeru proveo u marketingu, Željko tradicionalne marketinške metode i dalje smatra ključnim za svako poslovanje. Iz njegovog iskustva osobni kontakt je najvažniji. Čuti iz prve ruke problem klijenta i ponuditi mu na licu mjesta adekvatno rješenje najbolji je primjer direktnog marketinga, koji često donosi i najbolje rezultate. No pored direktne komunikacije, Educamix svakako koristi i digitalne kanale za potrebe promocije. U njihovom slučaju, ističe, newsletter kampanje pun su pogodak za plasiranje aktualne ponude zainteresiranim skupinama.

Pridružite nam se 11.05.2018. u Travel & Technology Hubu, Gacka 16 i poslušajte uživo zašto bi tradicionalni i digitalni marketing trebali djelovati skupa s ciljem postizanja najboljih rezultata.