Digital Picnic Zagreb - Vesna Odobaša - panelistica
poslovnaedukacija.hr logo

Vesna Odobaša – panelistica

Vesnina poduzetnička priča po mnogočemu je specifična, no možda najviše po tome što je svoj prvi posao pokrenula već istog dana kad je diplomirala ekonomiju. Vesnina ljubav prema učenju inspirirala ju je da 2005. godine osnuje Centar brzog učenja Eventus koji je bio prvi centar tog tipa te uveo edukacije na velika vrata u području cijele Hrvatske. Promjene na globalnom i domaćem tržištu izmijenile su uvelike poslovni svijet i svijet edukacija te ju u nastojanju da bude zajedno sa svojim korisnicima u korak s trendovima, dovele do razvitka poslovanja te projekta Poslovnaedukacija.hr.

Poslovnaedukacija.hr prva je online trgovina znanja, a kako bi istu mogla voditi, Vesna se dodatno školovala za Specijalista digitalnog marketinga. Ovaj potez na samo da je podigao projekt na novu razinu, već Vesnu odveo u novom poslovnom smjeru pa tako 2017. svojoj tvrtki pridodaje još jedan segment poslovanja – Content & Digital Studio Scarabei specijaliziran za digitalni marketing edukacijske branše, te digitalni marketing malih i srednjih poduzeća iz raznih područja poslovanja. Uz sve navedeno Vesna je kao BLI (Buzan Licensed Instructor) i certificirana trenerica Mentalnih mapa već 13 godina te iza sebe ima niz seminara koje je završilo preko 3500 ljudi – od osnovnoškolaca, srednjoškolaca, studenata do poslovnih ljudi.

Pridružite nam se 11.05.2018. u Travel & Technology Hubu, Gacka 16 i poslušajte uživo Vesnina iskustva po pitanju Digitalnog dijaloga u svakodnevnom poslovanju.