UPOZNAJTE NAŠE PANELISTE - Sunčana Seletković

Sunčana Seletković – panelistica

Sunčana Seletković, po zanimanju je diplomirana ekonomistica, a po vokaciji fitness trenerica s velikim zanimanjem za nutricionizam. U posljednjih 30 godina stekla je veliko iskustvo na području vježbanja i zdrave prehrane.

Prije pet godina zakoračila je iz korporacije u poduzetništvo kako bi slijedila svoj san: biti fitness trenerica za mame. Posjeduje certifikat International Fitness Association-a iz sportske prehrane, aerobika i osobnog treninga; Certifikat International Sports Science Association za osobnog trenera te Uvjerenje Fitnes učilišta iz Zagreba o osposobljavanju za instruktora fitnesa. Autorica je priručnika “15 minuta dnevno do vitkog tijela”, koji je prodan u više od 1000 primjeraka.

Svojim programima Fit Lady 20+ kg, Fitmama Lifestyle personal program, Total fit i Detox 21, promijenila je život stotinama žena potaknuvši ih da redovito vježbaju i zdravije se hrane te žive aktivnijim, kvalitetnijim životom. I ne samo to, te žene, uz gubitak kilograma postale su sretnije i zadovoljnije svojim životom. Postale su pune samopouzdanja i ponosne na svoja postignuća. Narasle su u svojim i u tuđim očima, na što je posebno ponosna.

Ako se sada pitate kakve veze fitness trenerica ima s digitalnim svijetom, onda vam moramo reći kako je Sunčana stvorila pravo malo online carstvo uz svoj odličan brend „Budifitmama“, sustav za zaposlene mame putem kojeg potiče zaposlene majke na vježbanje i zdravu prehranu, a koji im omogućava zdrav i aktivan život na poslu i obitelji.

Sunčanino poslovanje odvija se 99,99% online – putem njene web stranice budifitmama.hr te putem njenog Youtube kanala i društvenih mreža, na kojima sveukupno broji preko 12 000 pratitelja. Svojim inovativnim pristupom i kvalitetnom komunikacijom uspješno se pozicionirala u svijetu fitnessa te zadobila brojne lojalne klijentice.

Pridružite nam se 11.05.2018. u Travel & Technology Hubu, Gacka 16 i poslušajte uživo Sunčanina iskustva po pitanju Digitalnog dijaloga u svakodnevnom poslovanju.