UPOZNAJTE NAŠE PANELISTE - Ivana Radić
Present communications logo

Ivana Radić – Panelistica

Ivana Radić profesorica je filozofije i hrvatske kulture te magistra znanosti iz područja marketinga. Dodatno se školovala u Londonskoj školi za odnose s javnošću, te se licencirala u području coachinga.

Koautorica je nekoliko izvješća društveno odgovornog poslovanja UN Global Compacta te knjige „Ja (ne) mogu biti poduzetnica“, motivacijskog priručnika za sve koji se žele upustiti u poduzetničke vode ili se prisjetiti vlastitih poduzetničkih izazova.

Svoju poslovnu karijeru započinje u velikoj domaćoj tvrtki u Zagrebu, gdje se bavila odnosima s javnošću i marketingom. Nakon korporativnog iskustva kreće u poduzetničke vode kao Business therapist te osniva tvrtku Present communications čiju osnovnu djelatnost čine poslovno savjetovanje i edukacije, namijenjene direktorima malih i srednjih poduzeća, s ciljem unapređenja njihovog poslovanja.

2017. godine osniva udrugu Međunarodna mreža poslovnih žena, s ciljem osnaživanja i potpore ženama u poduzetništvu. Kroz razna predavanja, svoje znanje i iskustvo često prenosi upravo ženama koje pokušavaju krenuti sa svojim poslovanjem ili su već krenule, ali su im potrebni dodatni poticaji i vještine.

Osim edukacijama i savjetovanjem, nastavlja se baviti poslovima odnosa s javnošću te ponudi svojih usluga dodaje organizaciju konferencija i drugih događanja kao i marketinške usluge. Svojim klijentima omogućava da se uz pomoć kvalitetnog brendinga pozicioniraju među najboljima na tržištu u svom području poslovanja.

Ako se pitate kako sve to stigne, reći ćemo vam kako u njenoj poslovnoj priči digitalni kanali komunikacije igraju vrlo veliku ulogu – od vođenja društvenih mreža, newsletter obavijesti, pr objava do sadržaja za web stranice. Ivanin dobar osjećaj za multitasking i marketinške vještine, omogućavaju joj da u svakom trenutku pošalje pravu poruku, pravoj publici.

Pridružite nam se 11.05.2018. u Travel & Technology Hubu, Gacka 16 i poslušajte uživo Ivanina iskustva po pitanju Digitalnog dijaloga u svakodnevnom poslovanju.