Goran Vrabec - Panelist
volim ljuto logo
spicy days logo

Goran Vrabec – panelist

Goran Vrabec je odličan primjer inspirativnog poduzetnika. Svoj prvi posao pokrenuo je još u vrijeme studentskih dana, a svojim brendovima dokazao da dobra ideja uvijek nađe svoje mjesto na tržištu.

Osnivač je i vlasnik brenda Volim Ljuto, specijaliziranog za uzgoj i preradu chili papričica u više od 50 različitih proizvoda.

2013. godine pokrenuo je obiteljski posao, a danas broji osmero zaposlenih kao i dodatne sezonske radnike i vanjske suradnike po potrebi. Volim ljuto već je nekoliko godina vodeći brend ljutih umaka proizvedenih u Hrvatskoj. Proizvodi se prodaju primarno putem online trgovine Volimljuto.com, no također je ostvarena suradnja s preko 50 malih trgovina i preko 200 restorana. U 2017. godini Goran je pokrenuo i brend Spicy Days kroz maloprodajnu trgovinu na Zagrebačkoj Ilici i webshop koji objedinjava više grupa proizvoda – od chili papričica, začina, BBQ dodataka do craft piva i poklon asortimana. Online prodaja njegove tvrtke unatoč raširenoj mreži maloprodaje i dalje iznosi oko 40% ukupne prodaje. U planu im je daljnje širenje online prodaje kao i izvoz.

Pridružite nam se 11.10.2018. na drugom ovogodišnjem Digital Picnicu, poslušajte Goranovu inspirativnu poduzetničku priču i saznajte koja je tajna uspjeha online prodaje putem njegovih web shopova koje je sam izgradio te kakvu ulogu u svemu ima digitalni dijalog s kupcima. Vidimo se!