Ulix i Anđelko - Digital Picnic

Anđelko Ćalušić – panelist

Anđelko Ćalušić osnivač je tvrtke Ulix travel te stoji iza brendova Aviokarte.hr (Hrvatska), Letalske.si (Slovenija) i Aviokarte.org (Srbija). Vrlo mlad odlučio je ne tražiti posao, nego ga stvoriti te je osnovao svoju tvrtku prije 15 godina. Danas je riječ o turističkoj agenciji koja radi custom made putovanja te ima preko milijun prodanih avionskih karata.

U želji da odgovori na potrebe svoje tvrtke koja je s godinama rasla i prerasla u jednu od najjačih agencija na ovim prostorima, osnovao je tvrtku Travel Management Company. Kao jedina u regiji, pruža tehnološka rješenja u industriji putovanja, te je Anđelko kroz ovu tvrtku spojio svoje dvije strasti: industriju putovanja i razvoj tehnologije. Kroz TMC tvrtku, Anđelko stvara zajednicu sačinjenu od široke mreže dobavljača i agencija koje svoj razvoj vide u suradnji i partnerskom odnosu, a ne u konkurentnosti s drugima.

Prepoznatljivost brenda Aviokarte.hr izgradio je originalnim guerilla marketingom. Anđelko je držao i predavanja na Ekonomskom fakultetu o ovom tipu marketinga u praksi, a u današnje vrijeme drži predavanja ne samo o marketingu, nego i o svom poslovnom uspjehu, novim projektima i svojoj životnoj filozofiji.

Pridružite nam se 11.05.2018. u Travel & Technology Hubu, Gacka 16 i poslušajte uživo o Anđelkovom jedinstvenom pristupu prema poslovanju i tome zašto smatra da je dobra usluga offline i online, najbolji marketing.