Digital Picnic Zagreb - Adriana Lukić
English-with-Adriana-1

Adriana Lukić – panelistica

Adriana Lukić vlasnica je tvrtke Domus Languages, diplomirana ekonomistica i predavačica engleskog jezika.

Adrianina priča uvelike se razlikuje od one naših ostalih panelista, jer za razliku od njih Adriana nije odrasla u Hrvatskoj, već u Australiji, a svojim poslom, iako ga vodi iz Hrvatske, obuhvaća klijente iz cijelog svijeta, od Kine, Tajvana, Irana, Sudana… do Brazila, Italije nadalje…

Pogađate, riječ je o online poslovanju, za koje se Adriana hrabro odlučila dolaskom u Hrvatsku. Iako su je mnogi odgovarali od poduzetničke priče u Hrvatskoj, zemlji nestabilnog gospodarstva i sporog ekonomskog rasta,  Adriana je odlučila slijediti svoje srce i okušati se u poduzetničkim vodama. Danas, nekoliko godina kasnije, možemo reći i to vrlo uspješno.

Adrianina platforma http://www.englishteacheradriana.com omogućava povezivanje ljudi diljem svijeta u učenju engleskog jezika i postizanju vlastitih ciljeva. Posljednjih osam godina posvetila se online poduci engleskog jezika kako bi pomogla motiviranim učenicima da usavršavanjem engleskog u govoru i pismu stvore nove prilike za sebe.

Položila je certifikat CELTA of Cambridge University koji joj omogućava da predaje engleski kao drugi jezik svima koje se pripremaju za ispite poput IELTS/TOEFL. Također predaje poslovni i konverzacijski engleski u virtualnim učionicama. Pokrenula je program #UsingEnglishTP Classroom kojim omogućava studentima pristup virtualnoj učionici u kojoj su plasirane lekcije za učenje engleskog jezika te u kojoj su omogućene interakcije s profesorima i drugima učenicima kako bi međusobno komunicirali te unaprijedili svoje znanje engleskog jezika.

No Adriana, uz strast prema podučavanju također gaji veliku strast prema marketingu. Kako se Adrianino poslovanje bazira na online platformi, tako dodatni kanali komunikacije s ciljanim skupinama, poput podcast-a, YouTube-a, Instagrama, Facebooka i ostalih društvenih mreža na kojima je upravo pomoću svog talenta za marketing skupila preko 180000+ pratitelja, dodatno doprinose njenom uspjehu i održavanju kontakta s njenom online zajednicom.

Pridružite nam se 11.05.2018. u Travel & Technology Hubu, Gacka 16 i poslušajte uživo Adrianina iskustva po pitanju Digitalnog dijaloga u svakodnevnom poslovanju.